Dag 4: Sport, spel en megafuif

Na de drukke dag van gisteren had niemand haast om op te staan. Het ontbijt was dan ook wat later dan normaal, tijd om rustig wakker te worden.

Er stond zwemmen op het programma, maar daarvoor moesten we eerst in de Wauwer geraken. Deze keer niet te voet zoals andere jaren, maar groot en klein per fiets. In het zwembad heeft iedereen zich uitgeleefd in het grote of kleine bad, op de loopmat, van de duikplank en zo meer.

Uiteraard had iedereen nadien grote honger. Gelukkig stond er bij thuiskomst een hamburger met slaatje op ons te wachten. Daarna kregen we even wat rust of vrij spel.

Tot we opnieuw de fiets op gingen, deze keer richting de Sportpoint in Wolvertem voor een partijtje bowling en dolle pret in de binnenspeeltuin. Eens terug in het kamp kregen we een vieruurtje, waarna we op ruiltocht gingen met een appel en een ei. Daarmee probeerden we zoveel mogelijk lekkers te verzamelen voor het feestje van vanavond.

Na een boterham smos werkten we snel nog onze knutselwerkjes af; de wielen moesten immers nog aan onze autootjes bevestigd worden. Daarmee werden het echte racewagens, de ene al sneller dan de andere. Ook Julien die op bezoek was, heeft in geen tijd een supercar in mekaar gebokst.

Het kamplied werd deze keer in stijl geoefend, rondom een fijn kampvuur. Iedereen kan het ondertussen uit volle borst meezingen.

Toen kwam de fuif als echte afsluiter van het kamp. We konden liedjes aanvragen bij DJ Thomas, waarna de dansvloer volliep en iedereen het beste gaf van zichzelf. De hapjes en drankjes die we verzameld hadden, werden met plezier genuttigd. De ambiance was hoorbaar tot ver buiten de grenzen van KFC Meise.

Toen het tijd was voor de kleinsten om te gaan slapen, hebben enkele grote vrienden hen onder hun vleugels genomen voor het tanden poetsen en het verhaaltje voor het slapengaan. De anderen konden ondertussen nog wat nagenieten van het kampvuur. Uiteindelijk vond iedereen het welletjes geweest en kropen we onze tent in voor de laatste nacht op ons zomerkamp. Wat is het snel gegaan…

Beste ouders,

Om 17u worden jullie op ons kampterrein verwacht om zoon of dochter op te halen. Jullie kunnen genieten van een hapje en een drankje, en uiteraard krijgen jullie ons geweldige kamplied te horen.

Op zaterdag starten we met de afbraak van de tenten om 11u. Wat vroeger dan eerder aangekondigd. De handige Harry’s mogen zich melden 🙂

Heel graag tot dan,

Het Zomerkampteam

Dag 4

Een gedachte over “Dag 4: Sport, spel en megafuif

  1. Pascal et Cécile 9 augustus 2019 / 09:10

    S.U.P.E.R !! Hartelijk dank voor de updates. Leuk om dit s ‘morgens te lezen 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s