Dag 3: Een dagje Bellewaerde 🦁

Deze morgen bleef het redelijk lang stil in de tenten, blijkbaar beginnen de gevulde kampdagen hun tol te eisen 😉 Deze keer werd het ontbijt aangevuld met cornflakes, voor velen duidelijk een favorietje. Nadien moesten we ons toch wat haasten om op tijd te zijn voor de bus, die zou ons immers om 9u komen ophalen voor onze daguitstap. Iedereen nam snel een rugzak met een trui, een pet en een lunchpakket. De bus stond ons op de parking al op te wachten.

Bij aankomst werden we in groepen verdeeld per leeftijd. Enkele oudere KFC Meise spelers waren meegekomen om een groepje te begeleiden. Gelukkig hadden we allemaal de KFC Meise outfit aan, handig voor de begeleiders om iedereen in het oog te houden. En toen kon de pret beginnen.

De groepen verspreidden zich naar de verschillende attracties. De hoogtepunten voor de jongste groepjes waren de theekopjes en de boomstammetjes, de grote jongens en meisjes hadden het eerder voor de Huracán en de Boomerang. Het was heerlijk weer, en toch niet te druk in het park. Meermaals mochten we zelfs blijven zitten om nog een extra rondje te rijden. Quote van de dag: ‘Kom, we gaan nog een keer!’

Om 17u was het stilaan tijd om huiswaarts te keren. Deze keer was het heel stilletjes in de bus, vele oogjes vielen dicht, en niet alleen bij de kleintjes!

Thuisgekomen stonden het avondeten klaar, balletjes in tomatensaus met puree. Alles werd tot de laatste kruimel verslonden, zo lekker was het.

’s Avonds waren er gelukkig rustige activiteiten ingepland. Eerst nam iedereen de tijd om de tent eens deftig op te ruimen. De jury die de tenteninspectie deed was zeer tevreden met het resultaat. Tijdens de knutselavond maakten we zelfrijdende autootjes, aangedreven door een ballon. Er zitten heel mooie kunstwerkjes tussen!

De meesten waren heel blij om hun tent en slaapzak in te duiken. De oudste jongens hebben nog even gezelschapsspelletjes gespeeld, maar hebben het ook niet heel laat gemaakt. Na een super leuke dag was het snel oogjes toe en snaveltjes dicht 🙂

Tot morgen,

Het Zomerkampteam

2 gedachtes over “Dag 3: Een dagje Bellewaerde 🦁

  1. Pascal et Cécile 8 augustus 2019 / 10:24

    Juist Wahouwwwwww !! Top programma . Geniet er nog van !

    Like

  2. Koen en Tineke 8 augustus 2019 / 17:54

    Ziet er allemaal super leuk uit! Merci voor de dagelijkse update en de filmpjes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s