Dag 2: Een dag vol fiets-, voetbal- en waterpret

Voor dag en dauw waren sommige deelnemers al wakker, veel vroeger dan het afgesproken ontbijtuur. Een lekkere pistolet of boterham met beleg, met of zonder gekookt eitje, en we waren helemaal klaar voor een nieuwe dag vol spelplezier.

We begonnen met een fietstocht voor groot en klein. De jongste leden werkten op de Nekker een heus behendigheidsparcours af, waarna ze onder leiding van trainers Han, Davy en Ewout zelfs een stukje de weg op gingen! De rest van de groep maakte een fietstocht van 20km, langs de Liermolen en de Tommenmolen, met een welverdiende pauze in het Lintbos.

Iets later dan voorzien waren we terug in ons kamp, gelukkig was de macaroni nog lekker warm. Even uitblazen want ook na de middag zouden we onze energie nog nodig hebben!

Met plezier trokken we onze voetbalschoenen aan en gaven we het beste van onszelf tijdens een heuse voetbaltraining en onderlinge wedstrijd, met aansluitend een hockeytornooi.

Ondertussen was de zon er weer helemaal doorgekomen, dus na het vieruurtje waren de waterspelletjes meer dan welkom: sponstrefbal, zomerse Bertha, flessenvoetbal en een watertechniekparcours. 

Iedereen was al snel terug droog, en de vers gemaakte tomatensoep werd ferm gesmaakt. Onze grootste mannen van de U15 hadden vanavond hun eerste training, de anderen namen ondertussen de tijd om eens goed te douchen. Een stukje cake als dessert, en natuurlijk maakten we tijd om ons kamplied nog wat in te oefenen; het refrein wordt ondertussen al door iedereen meegezongen.

Na zo’n drukke dag waren de U6jes wel erg moe, dus ging het richting tent waar het verhaaltje voor het slapengaan een fijne afsluiter was. Het duurde niet lang of iedereen lag in dromenland.

De rest kon nog genieten van een film. Mr Bean bracht met zijn doldwaze stoten iedereen aan het lachen. Maar daarna was ook bij de oudere leden het vat af; niemand ging met tegenzin naar bed. Dat belooft voor de volgende dagen 😊

Het Zomerkampteam

4 gedachtes over “Dag 2: Een dag vol fiets-, voetbal- en waterpret

 1. Gunnar (papa van Warre en Jesse) 7 augustus 2019 / 02:27

  Duidelijk veel meer dan een voetbalkamp. Top zeg wat jullie daar allemaal beleven. Ben stiekem een beetje jaloers. Toppers allemaal!

  Like

 2. Pascal en Cécile 7 augustus 2019 / 09:22

  En het weer is van de partij !! Yes ! Proficiat allemaal en bedankt Thomas (en team) voor alles .

  Like

 3. Joris Platteau 7 augustus 2019 / 10:10

  Super, al die multisporters. Jullie hebben er weer een fantastisch programma van gemaakt.
  Merci, team KFC!
  Have fun

  Like

 4. Veerle Haemers 7 augustus 2019 / 10:37

  Hallo allemaal, wat een fun hebben jullie. Wij worden blij van deze filmpjes. Super om te zien dat jullie zoveel plezier hebben. Geniet er maar van. Nog twee keer slapen en we kunnen naar al jullie verhalen luisteren. Dikke zoenen aan iedereen maar vooral aan kleine Storm.
  Xxx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s